Familieliv

Planlægger du en tur til Aarhus med familien? Læs med her og få inspiration til turen

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være dejligt at tage på kortere ture med familien engang imellem og Aarhus er en oplagt destination. Smilets by har masser at byde på for folk i alle aldre, så lige meget hvad du og din familie har af forskellige interesser, skal I nok få enderne til at mødes i Aarhus. Her er både natur, kultur og rig mulighed for anderledes og sjove oplevelser. Læs med her og find inspiration til, hvad I kan kaste jer ud i af spændende ting i Aarhus.

Et måltid der stiller alle tilfredse

Mad og drikke er helt essentielt, det siger sig selv – særligt på en familietur med børn, hvor man ikke ønsker at energien pludseligt skal falde markant. Her er det en rigtig god idé på forhånd at se på mulighederne for cafeer Århus, hvor I kan spise brunch eller stille sulten omkring middagstid. Der er rigtig mange muligheder og blandt andet cafeerne omkring åen er med god grund meget populære – også hos børnefamilier. Når solen skinner er det svært at finde et bedre spot i Aarhus midtby end netop her. Lige meget hvad folk kan lide at spise, skal det nok kunne findes her. Også når det gælder restauranter, I kan spise aftensmad på, er der et væld af muligheder rundt omkring i hele byen – og tilmed i alle prisklasser.

Fantastiske naturoplevelser

Når der først er mad i maven, er det tid til at gå på opdagelse. Noget af det fantastiske ved Aarhus er, at der er fyldt med natur både helt inde ved centrum af byen (i Botanisk Have) og lige rundt omkring. Eksempelvis kan I tage en tur på stranden ved Den Permanente for derefter at gå en god tur i skoven. I kan også tage ned på træskibshavnen og fange krabber eller blot se på de gamle skibe. Andre naturoplevelser findes omkring Mindeparken og i Marselisskoven. Der er masser af mulighed for både strand, skov og park i Aarhus.

Kultur for alle

Hvis I hellere vil opleve kultur, er der også rig mulighed for dette. I kan endda oplagt kombinere det, ved eksempelvis at tage på Moesgaard Museum. Her er både natur og kultur for alle pengene. Moesgaard Museum har en masse spændende udstillinger, der kan passe godt til både børn og voksne. Hvis i hellere vil holde jer til midtbyen er Den Gamle By et museum, som rigtig mange børn vil sætte pris på. Der er nok at lave og se, og det ligger desuden lige klods op af den smukke Botaniske Have.