Fashion

Fashion trends til sommer 2022

Selvom det har været et stille år for modeverdenen, har denne sæson afsløret seriøst modige og stilfulde designs. Store og ansvarlige blazere, dristige blå tasker og slanke ansigtsmasker dominerede modeugerne i år. I år har nogle af de mest indflydelsesrige årtier spillet en stor rolle i denne sæsons udseende. Vi elsker hver enkelt af dem, og du kan se hvorfor. Fra Paris til Milano, find seriøs stilinspiration med de bedste modetrends, der blev set på I disse års fashionweeks.

Inspiration fra 80’ernes oversize tøj

Skab en lang silhuet og leg med former med en 80’er-inspireret oversized boyfriend-blazer. Ved hjælp af skulderpuder griber dette overtøj sig fast i din talje og forlænger dine ben. Rock dette look med et par bukser med lige ben eller lædershorts for en ultramoderne stil – farverne, der passer til denne trend, er pudderblå, kul og neutrale.

Source: https://thefashiontag.com/
MILK COPENHAGEN // LOVE590 // SKY BLUE
MILK COPENHAGEN // CREAM/PINSTRIPE

Sorte masker

Når det kommer til at beskytte dig selv, kan du lige så godt gøre det smukt. Disse slanke sorte ansigtsmasker matcher næsten ethvert outfit, du har på, og de tilbyder fantastisk dækning til din næse og mund. Vælg et silkeagtigt stof for lettere vejrtrækning, eller vælg noget med pynt, hvis du har lyst. Skønheden bag denne ansigtsdækkende er de ubegrænsede stylingmuligheder, der følger med. Bær alt fra en rød trenchcoat til et farveblokerende jakkesæt og se usædvanligt stilfuldt ud. Fra harmonika-stil til en traditionel form, der er så mange valg, der vil holde dig og andre sikre.

Source: popsugar-assets.com

Tørklæder

Med inspiration fra 50’erne og 60’erne kommer denne slanke modetrend tilbage i stor stil. Tørklæder beskytter dit hår og tilføjer prikken over i’et til dit outfit uden at overdrive det. Vælg mellem et silkeblødt design med blomstermotiver eller indviklede mønstre, eller hold det enkelt med dristige farver og blokbogstaver. Når du styler dette tilbehør, kan du pakke stoffet ind under hagen i en løs knude eller have det hængende fra baghovedet – bland tingene sammen ved at vikle det om halsen eller lade det dingle fra din taske.

Gule tasker

Denne sæson har gule tasker overtaget landingsbanerne og gaderne. Denne trend er nem at kopiere, og den er tidløs – vælg en lille clutch for at pifte et outfit op. Der er så mange nuancer at vælge imellem, der passer til din smag, og de ser utrolige ud, når de parres med andre livlige nuancer eller et monokromatisk ensemble. Vælg en håndtaske med ravfarvet struktur med en helt hvid get-up.

Source: purseblog.com