Hus & Have

De mest populære farver til væggene 2021

Fra elegante gråtoner til beroligende blå nuancer og mere deler vi følgende forudsigelser for det kommende år.

Den rigtige farvenuance kan have en stor indflydelse i en stue – derfor er det vigtigt at vælge den rigtige. Det er her, vi tilbringer tid med familien, og også hvor vi slapper af efter en lang dag, så det er vigtigt at vælge en farve, der skaber et rum, der passer til din livsstil.

Mens nogle farver til stuen, såsom minimalistisk hvid og lysegrå, forbliver populære år efter år, er der kommet en tendens til at afspejle verden omkring os. For eksempel har vi i år set et skift i retning af varme, jordnære toner, der bringer den naturlige verden ind for at hjælpe med at fremkalde følelsen af ro. Er du nysgerrig efter, hvilke farver der vil være i højsædet i 2021? Så læs med her.

Moderne grå

Med en moderne grå kan du ikke gå helt galt med en varm nuance af beige-grå. Selvom det teknisk set er en grå, har Modern Grey en varme, der løfter den ud over de traditionelle grå farver. For en lysere grå nuance giver en sofistikeret baggrund for stuemøbler og -indretning. Det er neutralt, men har spændende undertoner, der giver et mere moderne look. Hvis du ikke ønsker at forpligte dig til grå vægge kan du male din krone eller pejs i en mørk grå nuance i stedet.

Soothing blues

For at bringe et strejf af farve ind i din stue i 2021, foreslår vi en beroligende, men iøjnefaldende blå nuance. For eksempel en mellemtone blå-grøn, der giver et farveudtryk, mens den udstråler en følelse af behagelig elegance. Denne farve er blevet yderst populær den seneste tid. Søg efter en soothing blue og få farve og ro i hjemmet.

Soft green

En lille smule grønt kan komme langt i en stue, især når du bruger meget tid indendørs. En olivengrøn, som Sap Green, er den perfekte nuance for dem, der ønsker at omfavne en stærkere farve med en moderne følelse fra midten af århundredet, men stadig holde kontakten med naturen og drage fordel af at fremkalde ro og sindsro. Søg efter soft green og find den helt rigtige farve til dine rum.